Chervolet
senca

Avto Kosec, kot pooblaščeni prodajalec in serviser vozil znamke OPEL deluje že od leta 1998. Od leta 2011 pa smo tudi uradni serviser znamke Chevrolet V sklopu servisa poskrbimo za redno vzdrževanje in popravilo vašega vozila. Omogočamo tudi kleparska in ličarska dela za poškodovana vozila, menjavo in nakup pnevmatik ter nakup nadomestnih delov.

Servisne storitve – kakovostna storitev in strokoven nasvet

Ne glede na to ali gre za redni servisni pregled ali za popravilo vozila, vam z nasvetom vedno pomagajo servisni svetovalci, ki si pri delu pomagajo z moderno tehnološko oprema. Vsak sprejem vozila v servis se prične s pogovorom, ki je poleg uporabe diagnostične opreme in specialnih orodij v največjo pomoč pri odkrivanju napak. Večkrat letno pa za svoje stranke poskrbimo tudi z brezplačnimi preventivnimi pregledi vozil.

Elektronska prijava na servis – prijavite se brez čakanja in ko imate čas

Ker se zavedamo, da živimo v času, ko se vse dogaja z neverjetno naglico in si je težko utrgati več kot le nekaj trenutkov za posamezen opravek, vam omogočamo tudi prijavo na servisni pregled preko elektronske pošte. Tako vam ne bo potrebno klicati po telefonu in obupovati, če je linija slučajno zasedena - preprosto vpišite zahtevane podatke in počakajte, da se vam javi naš servisni svetovalec. Po elektronski pošti vam bo potrdil izbrani termin (oz. vam predlagal drugega, če bo izbrani termin že zaseden).

Nudimo celovito ponudbo ob poškodbah vozila: cenitev vozil, popravilo, urejanje dokumentacije, nadomestno vozilo.

Smo pogodbeni serviser zavarovalnic:

Kosec zavarovanje

Za dodatne informacije ali naročilo za servisne storitve pokličite na tel. 01/7215 333

 

 

©2011

Avtotehna Vis in Kosec d.o.o. Kamniška cesta 19, 1230 Domžale, tel. 01/7216-092, fax: 01/7216-094